Circular 140. Adjudicació definitiva canvi d’especialitat curs 2024-25 3r de Primària/1r de grau elemental

Mitjançant aquesta circular, s’informa del resultat de l’adjudicació definitiva canvi d’especialitat pel curs 2024-25 han de fer 3r de Primària/1r de grau elemental i que varen sol·licitar el canvi d’especialitat.

Mediante esta circular, se informa del resultado de la adjudicación definitiva  de instrumentos a las familias que el curso 2024-25 deben realizar 3º de Primaria//1º de grado elemental y que solicitaron el cambio de especialidad.

Nom alumnatInstrument actualinstrument sol·licitatnota obtingudaadjudicació
Marta Z.BVIOLACLARINET9CLARINET
Aina N.AVIOLAPIANO7,75PIANO
Sara G.SVIOLAPIANO7,2PIANO
Ariadna M.LVIOLÍPIANO6,9VIOLÍ
Sae O.d.PTROMPETAPIANO5,15TROMPETA
Marta R.VIOLÍPERCUSSIÓSENSE PLAÇAVIOLÍ

Llorenç Ferrer Nadal

Cap d’estudis adjunt de música