Circular 126. Valoració assistents al taller “Espai de famílies”. Valoración de los asistentes al taller “Espacio de familias”.

Benvolgudes famílies.

El mes de novembre el centre va programar, en horari d’horabaixa  informant per la plana web “Circular 28 Taller per a les famílies del centre. Taller para las familias del centro”  i famílies enllaç , un Taller d’Educació Emocional  per a les famílies del nostre centre  a càrrec del Sr.  Biel Amengual professional expert en educació emocional, amb l’objectiu  de crear i oferir un espai per  compartir experiències, escoltar i demanar, conèixer noves estratègies 

Els tallers varen comptar  amb la col.laboració de l’AFA Son Serra i de l’Ajuntament de Palma.

ES PREGA , A LES FAMILIES QUE VAREN PARTICIPAR AL TALLER , LA SEVA VALORACIÓ OMPLINT EL SEGÜENT FORMULARI ABANS DEL DIA 21 DE JUNY.

Gràcies. Direcció del centre.

Apreciadas familias.

El mes de noviembre el centro programó, en horario de tarde informando en la página web “Circular 28 Taller per a les famílies del centre. Taller para las familias del centro”  y familias enlace, un Taller  de Educación Emocional para las familias de nuestro centro,  a  cargo del Sr. Biel Amengual  profesional experto en educación emocional, con el objetivo de crear y ofrecer  un espacio para  compartir experiencias, escuchar y preguntar, conocer nuevas estrategias…

El AFA Son Serra y del Ayuntamiento de Palma colaboraron con el centro para poder llevar a término la actividad.

SE RUEGA , A LAS FAMILIAS QUE PARTICIPARON EN EL TALLER , SU VALORACIÓN CUMPLIMENTANDO EL SIGUIENTE FORMULARIO ANTES DEL DÍA 21 DE JUNIO.

Gracias. Dirección centro

FORMULARI/FORMULARIO