Circular 55 Activitats per adultos. Actividades para adultos. Jocs d’estratègia.

Benvolgudes famílies.

Aquest curs estam recuperant, de forma progressiva i condicionats per la manca d’espais, les activitats per la nostra comunitat educativa així el mes de novembre ja va començar el Taller de guitarra ( circular 30 ).

La nova proposta que el centre i l’AFA us presentem és molt interessant Jocs d’estratègia per adults impartit pel Sr. José Luis Segura un gran professional i expert, entre altres, en jocs d’estratègia.

Al document que adjuntam trobareu els objectius i els beneficis de la seva pràctica tant en l’àmbit cognitiu com social.

L’activitat està destinada a les famílies del centre (adults majors de divuit anys), en cas de vacants s’oferiran a la comunitat (barri, centres socials…).

Una salutació. Direcció centre.

Apreciadas famílias.

Este curso estamos recuperando, de forma progresiva y condicionados por la falta de espacios, las actividades para nuestra comunidad educativa, en el mes de noviembre ya se inició  el Taller de guitarra ( circular 30 ).
La nueva propuesta que el centro y el AFA les presentamos es muy interesante Juegos de estrategia para adultos, impartido por el Sr José Luis Segura gran profesional y experto, entre otros, en Juegos de estratègia.

En el documento adjunto encontrarán descritos los objetivos y los beneficios de su práctica tanto en el ámbito cognitivo como social.
La actividad esta dirigida a las familias del centro (adultos mayores de dieciocho años), en caso de vacantes se ofrecerá a la comunidad (barrio, centros sociales...).

Un saludo. Dirección del centro.