Circular 14 places reservades i llistes d’espera servei menjador escolar.

Benvolgudes famílies

S’adjunten els llistats dels usuaris de menjador per cursos per la seva consulta.

Les famílies que no han presentat els certificats de feina dels progenitors disposen fins dimecres dia 8 de setembre per presentar-los mitjançant el correu oficial del centre ceipieemsonserra@educaib.eu

Recordin que és l’únic correu oficial vàlid.

Una salutació.Direcció

Apreciadas familias

Se adjuntan los listados de comedor para su consulta.

Las familias que no han presentado el certificado de trabajo de los progenitores disponen hasta el miercoles dia 8 de septiembre para presentarlos mediante el correo oficial del centro ceipieemsonserra@educaib.eu

Recuerden que es el único correo oficial válido.

Un saludo. Dirección.