40 circular . MASCARETA TIPUS FFP2 OBLIGATÒRIA PER A L’ASSIGNATURA DE COR CIRCULAR MASCARILLA TIPO FFP2 OBLIGATORIA PARA LA ASIGNATURA DE CORO

Benvolgudes famílies.

Els recordam que el dia 17 de desembre  varen  ser informats que com a mesura de seguretat dels seus fills/es  i  per normativa estatal ,segons consta a la  ​Resolució del BOIB de 28 de novembre de2020 Num .201 ANNEX Pla de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19​,  tots els alumnes d’ensenyaments de música han de fer ús de la mascareta del tipus FFP2 per a l’assignatura de COR.

Adjuntam  nova circular.

Moltes gràcies. Direcció del centre.

 

2ª Circular Cor mascareta FFP2 20-21

 

Apreciadas familias

Les recordamos que el día 17 de diciembre  fueron ustedes  informados que por seguridad de sus hijos/as  y cumpliendo con la normativa estatal, según consta en la Resolución del BOIB de 28 de noviembre de2020 Num .201 ANEXO Plan de Medidas de Prevención, Contención y Coordinación para hacer Frente a la Crisis Sanitaria Ocasionada por Covidien-19, todos los alumnos de enseñanzas de música tienen que hacer uso de la mascarilla del tipo FFP2 para la asignatura de COR.

Adjuntamos nueva circular .

Muchas gracias. Dirección del centro.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>