Llistat definitiu ajuts menjador (curs 2020/21). Listado definitivo ayudas comedor (curs 2020/21)

 

El passat dia  5 de desembre es va publicar al BOIB la resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca per la qual es concedeixen els ajuts individualitzats de menjador per motius socioeconòmics a alumnes escolaritzats en centres no universitaris durant el curs escolar 2020-2021.  

La propera setmana ens posarem en contacte amb les famílies beneficiàries per tal que puguin passar pel centre per gestionar l’acceptació de l’ajut.

Secretaria del centre.

 

El pasado día 5 de diciembre se publicó en el BOIB la resolución del conseller de Educación, Universidad e Investigación por la que se conceden las ayudas individualizadas de comedor por motivos socioeconómicos a alumnos escolarizados en centros no universitarios durante el curso escolar 2020-2021. 

La próxima semana nos pondremos en contacto con las familias beneficiarias para que puedan pasar por el centro a gestionar la aceptación de la ayuda.

Secretaria del centro.

 

llistaSolicituds_07005945_Ajudes a Menjador – Motius Socioeconòmics_Definitiu (1)