25à circular: Recordatori GESTIB. Recordatorio GESTIB

Benvolgudes famílies,

Seguint el Pla de contingència s’han de preveure i preparar les mesures per adaptar-se als diferents escenaris que es poden presentar al llarg del curs, seguint l’evolució de la pandèmia per la COVID-19.

Els recordam que dia 30 de setembre (18a circular) varen publicar a la plana web les  instruccions per tenir actualitat l’accés al GESTIB per part de les famílies.

Recordin que amb aquesta aplicació es poden consultar, entre altra informació, els resultats i informes d’avaluació dels seus fills/es i rebre notificacions directes de la Conselleria d’Educació i de la direcció del centre.

Una salutació.

Direcció.

 

Queridas familias,

Siguiendo el Plan de contingencia  se deben prever y preparar las medidas para adaptarse a los diferentes escenarios que se pueden presentar a lo largo del curso, siguiendo la evolución de la pandemia por la Covidien-19.

Les recordamos que el 30 de septiembre (18a circular) se publicó en la página web  instrucciones para tener actualizado el acceso al GESTIB por parte de las familias.

Recuerden que con esta aplicación se puede consultar, entre otra información, los resultados e informes de evaluación de sus hijos / as y recibir notificaciones directas de la Consejería de Educación y de la dirección del centre.

 

Una saludo.

Dirección.