21à circular Reunió de les famílies i el centre amb la Dietista del menjador. Reunión de las familias y el centro con la dietista del comedor escolar.

 

Benvolgudes famílies

El divendres dia 16 d’octubre, de 16 a 17 hores, es va celebrar via MEET una reunió amb la Sra. Maria Colomer, Dietista de l’empresa del menjador Can Arabí i les famílies usuàries del menjador.
Va ser una sessió molt interessant i clarificadora. Com es va explicar a la plana web es penjaran els menús ( general i  específics).

Gràcies a les famílies que varen participar i a la Sra. Maria Colomer.

La direcció del centre.

S’adjunta el Decret 39 2019 Dieta Mediterrania, de 17 de maig, sobre la promoció de la dieta mediterrània en els centres educatius i sanitaris de les Illes Balears.                            

 

Estimadas famílies
El viernes día 16 de octubre, de 16 a 17 horas, se celebró vía MEET una reunión con la Sra. María Colomer, Dietista de la empresa del comedor Can Arabí y las familias usuarias del comedor. Fue una sesión muy interesante y clarificadora. Como se explicó en la página web se colgarán los menús ( general y específicos)
Gràcias a las familias que participaron y a la Sra. Maria Colomer.
La direccion del centro.

Se adjunta el Decret 39 2019 Dieta Mediterrania, de 17 de mayo, sobre la promoción de la dieta mediterránea en los centros educativos y sanitarios de las Islas Baleares.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>