Convocatòria Petita Simfònica. Convocatoria Pequeña Sinfónica.

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears convoca la sisena edició del projecte de la Petita Simfònica per a nins i joves en les edats compreses entre 10 i 17 anys.

El repertori escollit per aquesta edició és el següent:

E. F. Arbós, Bolero op. 1
W.A. Mozart, Concert per a oboè K314/271K
A. Kachaturián, “Spartacus” (Selecció)

A causa de les restriccions de plantilla que implica aquest repertori, per aquesta edició de 2024 la Petita Simfònica convoca audicions per a les places següents: flauta, oboè, clarinet, fagot, trompes, trompetes, trombons, percussió, arpa i cordes. En cas que hi hagi més demanda que les places que puguin ser ofertades, la comissió de professionals que esculli els integrants de l’orquestra (mitjançant un procés de selecció) tindrà en compte no només el nivell tècnic de cada estudiant, sinó altres criteris que assegurin una representació coherent de tot el territori de les Illes Balears i de totes les edats.

La comissió de selecció dels candidats i candidates estarà formada per especialistes de cada instrument escollits d’entre els integrants de l’OSIB.

El projecte es durà a terme del 7 al 12 de juliol ambdós inclosos. El treball d’aquestes jornades culminarà amb la celebració d’un concert el dia 11 de juliol de 2024. Com en tota actuació pública que es dugui a terme, és molt important el suport dels pares, mares i familiars que premiïn la feina que fan els joves.

Les jornades de formació comptaran amb les activitats següents:

Assajos, en els quals els joves músics formaran part d’una orquestra simfònica, acompanyats en tot moment pels músics de l’OSIB.
Activitats de temps lliure: esports, naturalesa i cultura.Com s’han de presentar les sol·licituds:


El termini per presentar les sol·licituds per a la Petita finalitza el dia 29 de febrer a les 23:59 hores.
La documentació s’ha d’enviar electrònicament a l’adreça: petitasimfonica@simfonicadebalears.com .
L’assumpte del missatge ha de ser: Nom – Instrument – Petita Simfònica

Documentació a presentar:
Fitxa d’inscripció


Un vídeo de l’alumna/e. En aquest vídeo el / la candidat/ta haurà d’enregistrar-se interpretant una obra de lliure elecció, amb o sense acompanyament d’un altre instrument (sense que això penalitzi la selecció). La durada del vídeo no ha d’excedir de 5 minuts.
Una vegada seleccionats els integrants de la Petita, es comunicaran els resultats.

El calendari d’activitats relacionades amb la Petita Simfònica seran comunicades als candidats seleccionats.

Esperam amb moltes ganes les sol·licituds per a aquest projecte, i quedem a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte que tinguin al respecte.

Atentament,

Departament de Producció