Circular 51. Participació del centre al programa CRESCENDO de RNE Clàssica.

Benvolgudes families

Per tercer any l’escola ha participat en Crescendo, programa de Ràdio Clàssica, Ràdio Nacional d’Espanya.  

Crescendo és un programa pedagògic dirigit al públic infantil, on es fa difusió de la música clàssica. En aquest episodi “Travesuras” descobrireu el perfil com a compositora de la gran pianista espanyola, Alicia de Larrocha. Donem les gràcies a l’alumnat de col.lectives i l’orquestra de cinquè i sisè i al professorat implicat. Bravo!!

https://www.rtve.es/play/audios/crescendo/travesuras-14-01-24/15915460/

Apreciadas familias
Por tercer año consecutivo nuestro centro ha participado en Crescendo, programa de Radio Clásica, Radio Nacional de España.
Crescendo es un programa pedagógico dirigido al público infantil, en el que se hace difusión de la música clásica. En este episodio "Travesuras" descubrirá el perfil como compositora de la gran pianista española, Alicia de Larrocha. 
Muchas gracias al alumnado y profesorado implicado. Las colectivas y la orquesta de quinto y sexto. Bravo!!