Circular 45 Informes primera avaluació primària.Informes primera evaluación primaria.

Benvolgudes families

Es recorda que han de consultar els informes de la primera avaluació al GESTIB.Es necessari tenir actualitzat l’accés a l’aplicació oficial.

Poden consultar les instruccions a la plana web ( Circular 11 curs 23/24 Canvis en l’accés al Gestib des de dispositius mòbils. Cambios en el acceso al GESTIB. Circular 6 curs 2021/2022. Accés al Gestib.Circular 57 curs 20/21 Recordatori accès al Gestib. Recordatorio acceso al GESTIB) .

Gràcies. Direcció.

Apreciadas families

Recuerden que deben consultar los informes de la primera evaluación en el GESTIB.Es necesario tener actualizado el acceso a la aplicación oficial.

Pueden consultar las instrucciones en la página web. ( Circular 11 curs 23/24 Canvis en l’accés al Gestib des de dispositius mòbils. Cambios en el acceso al GESTIB. Circular 6 curs 2021/2022. Accés al Gestib.Circular 57 curs 20/21 Recordatori accès al Gestib. Recordatorio acceso al GESTIB) .

Gracias. Dirección.