Circular 39. Jornada de l’Esport Adaptat 2023. Programa i cartell.

La Fundació per a l’Esport Balear (FEB) col·labora amb la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) en l’organització de la III Jornada d’Esports Adaptats en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

La Jornada serà presencial i es realitzarà el diumenge 3 de desembre de 2023 de 10.30 a 13.30 h, a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (IES CTEIB).

Es duran a terme activitats esportives com volei, eslàlom, boccia, bàsquet, tennis, etc. A alguns esports, es faran exhibicions per part dels esportistes del Centre de Tecnificació i d’esportistes de les federacions i dels clubs col·laboradors. Tot el públic assistent podrà practicar els diferents esports adaptats que es faran durant la jornada.

Una salutació. Direcció centre