Activitat concert pedagògic gratuït per conèixer els clàssics universals del rock.

Benvolgudes famílies

Compartim aquesta informació de l’Ajuntament de Palma. Direcció centre.

 Activitat adreçada especialment a infants de 3r a 6è d’educació primària:

SIMFOVENTS, la Banda Municipal de Palma, dia 22 de novembre a les 18h, al Teatre Municipal Xesc Forteza, s’acostarà al públic familiar amb un concert pedagògic gratuït per conèixer els clàssics universals del rock. 

Aquest concert que ofereix PALMA EDUCA, DE LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE PALMA, ens convida a conèixer alguns dels clàssics universals del rock com Phil Collins, Deep Purple, Queen o ABBA.
Podeu fer la reserva a aquest enllaç: https://palmacultura.koobin.cat/index.php
Vos adjuntam el programa. Moltes gràcies!

Àrea d’Educació i Política Lingüística 

SIMFOVENTS, la Banda Municipal de Palma, día 22 de noviembre a las 18h, en el Teatro Municipal Xesc Forteza, se acercará al público familiar con un concierto pedagógico gratuito para conocer los clásicos universales del rock.

Este concierto que ofrece PALMA EDUCA, DE LA CONCEJALÍA DE EDUCACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE PALMA, nos invita a conocer algunos de los clásicos universales del rock como Phil Collins, Deep Purple, Queen o ABBA.
Área de Educación y Política Lingüística.