Circular 23 Cor adults CEIPIEEM Son Serra. Coro de adultos.

Comença aquest curs el fantàstic cor d’adults del nostre centre .

És un cor obert, a on també pot participar qualsevol persona del barri major d’edat.

Totes les persones interesades a participar al nostre cor estan convocades a la reunió informativa i primera sessió que tindrà lloc demà dimarts dia 3/10/23 a les 20 hores al gimnàs del CEIPIEEM SON SERRA. L’entrada al centre és per la porta del pati del carrer Matamusinos.

Si tens ganes d’aprendre…és igual si creus que no saps cantar o et fa un poc de vergonya! 

Gaudeix de les classes fresques i dinàmiques de Roberta Minnucci, professora amb gran experiència en el món de la docència tant d’infants com d’adults i que ha participat en gales líriques a diferents teatres i auditoris de la geografia europea com el Teatre Reial de Madrid.  Col·labora regularment amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Carrer de Maribel, 48.      Dimarts de 20 a 21 hores.      

Fins demà!

CEIPIEEM Son Serra

Comienza este curso el fantástico coro de adultos de nuestro centro.

Es un coro abierto a la participación de los vecinos/as del barrio mayores de edad.

Todas las personas interesadas en participar en nuestro coro de adultos están convocados a la reunión informativa y primera sesión que tendrá lugar mañana martes día 3/10/23 a las 20 horas en el gimnasio del CEIPIEEM SON SERRA. La entrada al centro es por la puerta del patio de la calle Matamusinos.

Hasta mañana.

CEIPIEEM Son Serra