CIRCULAR 16 MENJADOR ESCOLAR INICI DEL SERVEI DILLUNS 18 DE SETEMBRE

Benvolgudes famílies.

Dilluns dia 18 de setembre s’inicia el servei de menjador escolar.

Els alumnes amb plaça confirmada comencen dilluns.

Els alumnes en llista d’espera o pendent de confirmar han de presentar a secretaria la documentació requerida per les places restants que s’assignaran el mes d’octubre, seguint els criteris establerts per la conselleria i el consell escolar del centre.

Gràcies. Direcció centre

Apreciadas familias

El lunes 18 de septiembre empieza el servicio de comedor escolar.

Los alumnos con plaza confirmada empiezan el lunes.

Los alumnos en lista de espera o pendiente de confirmar deben presentar en secretaria la documentación requerida para las plazas restantes que se asignaran el mes de octubre siguiendo los criterios establecidos por la conselleria y consejo escolar del centro.

Gracias. Dirección centro.