Circular 90.Intercanvi amb la banda del Conservatori de Felanitx. Intercambio con la banda del Conservatorio de Felanitx.

Estimada comunitat educativa

Volem informar-vos que el dissabte dia 1 d’abril de 2023 la nostra banda de 5è i 6è durà a terme un intercanvi amb la banda del Conservatori de Felanitx. Pensem que serà una experiència enriquidora per tot l’alumnat i volem convidar a totes les famílies que hi vulguin assistir.
El poble de Felanitx us ofereix un grapat d’activitats per poder fer en família aprofitant el seu entorn, tals com excursió al puig de Sant Salvador, pujada al Castell de Santueri, pujada al Calvari, visita i excursions per la seva costa a Portocolom, així com parcs infantils,etc…

També podeu trobar una bona oferta gastronòmica tant a Felanitx com a Portocolom.
El concert i cloenda de la trobada serà a les 17 h. Esteu convidades i convidats!!

Apreciada comunidad educativa

Queremos informarles que el sábado día 1 de abril de 2023 nuestra banda de 5º y 6º llevará a cabo un intercambio con la banda del Conservatorio de Felanitx. Pensamos que será una experiencia enriquecedora para todo el alumnado y queremos invitar a todas las familias que deseen asistir al concierto final.

El pueblo de Felanitx le ofrece un buen número de actividades para poder hacer en familia aprovechando su entorno, tales como excursión al Puig de Sant Salvador, subida al Castillo de Santueri, subida al Calvario, visita y excursiones por su costa a Portocolom, así como parques infantiles, etc…

También encontrarán una buena oferta gastronómica tanto en Felanitx como en Portocolom.

El concierto y clausura del encuentro será a las 17 h. Estáis todas invitadas e invitados!!