Circular 59 Concert de Nadal. Infantil

BENVOLGUDES FAMÍLIES, 

PODEM CONFIRMAR HORA I LLOC, SI NO PLOU…

DIA 21 DE DESEMBRE A LES 12H VOS CONVIDAM AL NOSTRE CONCERT, SERÀ A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA DE LA PURÍSSIMA CONCEPCIÓ DE LA VILETA.

UBICACIÓ: https://goo.gl/maps/GSmnzVDuWWRkcE31A 

SI PLOU ES FARÀ A LA MATEIXA HORA A L’ESCOLA ( CIRCULARS 57 I 58).

ÉS UN CONCERT MOLT SENZILL, TENIU EL REPERTORI… SERAN 10 MINUTS AL CARRER. LA IDEA ÉS FER-MOS PRESENTS AL BARRI DE L’ESCOLA I ENS EMOCIONARÀ MOLT SI ENS ACOMPANYAU EN AQUESTA PETITA AVENTURA. 

VOLEM REMARCAR QUE ÉS UN CONCERT I NECESSITAM:

  • MÚSICS PREPARATS PER SORTIR A ESCENA: ELS INFANTS HAN DE VENIR BEN ELEGANTS I SI VOS FA GANES PODEN DUR UN COMPLEMENT NADALENC. 
  • PÚBLIC PREPARAT PER ESCOLTAR I PARTICIPAR CANTANT. HEM D’APROFITAR L’OCASIÓ PER EDUCAR ELS INFANTS FENT DE PÚBLIC RESPECTUÓS I SILENCIÓS.

EN ACABAR, TORNAREM A L’ESCOLA I FAREM LA SORTIDA A L’HORA HABITUAL. 

ATENTAMENT

EQUIP  D’EDUCACIÓ INFANTIL

APRECIADAS FAMILIAS,

PODEMOS CONFIRMAR HORA Y LUGAR, SI NO LLUEVE…

DÍA 21 DE DICIEMBRE A LAS 12H OS INVITAMOS A NUESTRO CONCIERTO, SERÁ EN LA PLAZA DE LA IGLESIA DE LA PURÍSIMA CONCEPCIÓN DE LA VILETA.

UBICACIÓN: https://goo.gl/maps/GSmnzVDuWWRkcE31A 

SI LLUEVE SE HARÁ A LA MISMA HORA EN LA ESCUELA ( CIRCULARES 57 Y 58)

ES UN CONCIERTO MUY SENCILLO, TENÉIS EL REPERTORIO… SERÁN 10 MINUTOS EN LA CALLE. LA IDEA ES HACERNOS PRESENTES EN EL BARRIO DE LA ESCUELA Y NOS EMOCIONARÁ MUCHO SI NOS ACOMPAÑÁIS EN ESTA PEQUEÑA AVENTURA.

QUEREMOS REMARCAR QUE ES UN CONCIERTO Y NECESITAMOS:

  • MÚSICOS PREPARADOS PARA SALIR A ESCENA: LOS NIÑOS TIENEN QUE VENIR BIEN ELEGANTES Y SI OS APETECE PUEDEN LLEVAR UN COMPLEMENTO NAVIDEÑO.
  • PÚBLICO PREPARADO PARA ESCUCHAR Y PARTICIPAR CANTANTE. VOLTROS LOS PUEDE EDUCAR HACIENDO DE PÚBLICO RESPETUOSO Y SILENCIOSO. PODEMOS APROVECHAR LA OCASIÓN PARA EDUCAR A LOS NIÑOS HACIENDO DE PÚBLICO RESPETUOSO Y SILENCIOSO.

AL ACABAR, VOLVEREMOS A LA ESCUELA Y LA SALIDA SERÁ A LA HORA HABITUAL.

ATENTAMENTE

EQUIPO EDUCACIÓ INFANTIL