Circular 50 Campanya del Rebost 2022.

Benvolgudes famílies.

El fort impacte de la pandèmia sobre les condicions de vida i la creixent situació d’incertesa generada a inicis de 2022 per la guerra d’Ucraïna, amb l’evolució dels costos energètics i les xifres d’inflació observades en els últims mesos, provoca que el risc de cronificació de les situacions d’exclusió social, sigui ara molt més alt.

Des de Cáritas Mallorca ens demanen la col·laboració amb la campanya  “REBOST”  fent una recollida de productes bàsics d’alimentació (OLI, BRIKS DE BROU, LLET,SUCRE, GALETES, CEREALS I CONSERVES (tomàtiga, paté, sardines, tonyina…) i productes d’higiene (XAMPÚ, SABÓ, DENTÍFRICS, BOLQUERS,RASPALLS DE DENTS) que seran encaminats cap a les persones que ho necessitin a dels 16 Centres de Distribució d’Aliments (CDA) o als punts de repartiment parroquials.

A partir de demà els alumnes poden dur la seva aportació voluntària.

Una salutació. Claustre Son Serra.

Apreciadas familias
El fuerte impacto de la pandemia sobre las condiciones de vida y la creciente situación de incertidumbre generada a inicios de 2022 por la guerra de Ucrania, con la evolución de los costes energéticos y las cifras de inflación observadas en los últimos meses, provoca que el riesgo de cronificación de las situaciones de exclusión social sea ahora mucho más alto
Desde Cáritas Mallorca nos piden la colaboración con la campaña “REBOST” mediante una recogida voluntaria de productos básicos de alimentación (ACEITE, BRIKS DE CALDO, LECHE, AZÚCAR, GALLETAS, CEREALES Y CONSERVAS (tomate, paté, sardinas) , atún…) y productos de higiene (CHAMPÚ, JABÓN, DENTÍFRICOS, PAÑALES, CEPILLOS DE DIENTES) que serán encaminados hacia las personas que lo necesiten en los 16 Centros de Distribución de Alimentos (CDA) o en los puntos de reparto parroquiales.

A partir de mañana se pueden empezar a traer las aportaciones voluntarias.
Un saludo. Claustro Son Serra.