Fent barri en família.

Benvolgudes families

La coordinadora del projecte Taula d’infància (NAÜM) ha fet arribar al centre el tríptic Fent barri en família.
Cada mes compartirem aquesta agenda a la plana web del centre per facilitar a les famílies tenir tota la informació de totes les activitats familiars que les entitats i serveis facin dintre del barri.
Enhorabona per la iniciativa!

Direcció centre.

Apreciadas familias
La coordinadora del proyecto Taula d'infància (NAÜM) ha hecho llegar al centro el tríptico Fent barri en família.
Cada mes compartiremos esta agenda en la página web del centro para facilitar a las familias tener toda la información de todas las actividades familiares que las entidades y servicios realicen en el barrio.
¡Enhorabuena por la iniciativa!
Dirección del centro