Anuari d’educació de les Illes Balears: estudi al CEIPIEEM Son Serra. Anuario de la Educación en las Islas Baleares: estudio en el CEIPIEEM Son Serra.

Benvolgudes famílies.

Què és l’ ‘Anuari d’Educació de les Illes Balears ? https://gifes.uib.cat/Proyectos/Anuari-Educacio-Illes-Balears/

L’any 2016, es va publicar a l’Anuari d’Educació l’article “Viure la música” com a reconeixement al nostre projecte d’integració curricular

Properament, es publicarà a l’Anuari d’Educació de les Illes Balears 2022 ( secció IV Recerca i innovació pedagògica a les Illes Balears ) l’estudi efectuat al nostre centre sobre la influència de la pràctica musical per a l’obtenció i desenvolupament de les competencies lingüistica i matemàtica sota el títol Desenvolupament de les competències bàsiques mitjançant un programa de música integrat. El cas del CEIPIEEM Son Serra.

Enhorabona a tota la comunitat educativa.

Una salutació. CEIPIEEM Son Serra

Apreciadas familias

¿Qué es el Anuario de Educación de las Islas Baleares? https://gifes.uib.cat/Proyectos/Anuari-Educacio-Illes-Balears/

El año 2016 se publicó en el citado Anuario el artículo “Vivir la música” reconociendo nuestro proyecto de integración curricular.

Próximamente se publicará en el Anuario de Educación de las Islas Baleares 2022, sección IV Recerca i innovació pedagògica a les Illes Balears , el estudio realizado en nuestro centro sobre la influencia de la practica musical en la obtención y desarrollo de las competencias lingüística y matemática bajo el título Desarrollo de las competencias básicas mediante un programa de música integrado. El caso del CEIPIEEM Son Serra.

Enhorabuena a toda la comunidad educativa.

Un saludo. CEIPIEEM Son Serra