Circular 25. Pla d’autoprotecció: simulacre. Plan de autoprotección: simulacro

Benvolgudes families.

Donant compliment al Pla d’autoprotecció del centre, s’informa que el mes d’octubre és dura a terme el simulacre d’evacuació amb la presència dels Bombers de Palma i de la Policia Local.

Donades les característiques del centre els docents (tutors/es i especialistes), duen a terme una tasca imprescindible explicant i recordant als alumnes què és un simulacre, els simulacres dels cursos anteriors, quina és la resposta i actuació tenint especial atenció als alumnes nouvinguts i alumnes d’infantil.

Una salutació. La direcció del centre.

Apreciadas familias.

Dando cumplimiento al Plan de autoprotección del centro, se informa que durante el mes de octubre se llevará a cabo el simulacro de evacuación con la presencia de los Bomberos de Palma y de la Policía Local.

Dadas las características del centro los docentes (tutores/as y especialistas), llevan a cabo una tarea imprescindible explicando y recordando a los alumnos qué es un simulacro, los simulacros de los cursos anteriores, cuál es la respuesta y actuación teniendo especial atención a los alumnos recién llegados y alumnos de infantil.

Un saludo. La dirección del centro.